דגני בוקר תוצרת ביתלא רוצים לאכול דגני בוקר תעשייתיים? בואו ותראו כמה קל זה להכין אותם בבית. ללא תועפות סוכר, מייצבים ושאר תוספים עלומים - הרבה יותר טעים והרבה יותר בריא
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 שמים את כל החומרים מלבד הקוואקר בסיר רחב. מביאים לרתיחה ומערבבים כ-3 דקות, עד שהתערובת אחידה והסוכר מתחיל להתמוסס. מכבים את האש. 2 מוסיפים את הקוואקר ומערבבים היטב עד שהתערובת נספגת באופן אחיד בקוואקר. 3 מחלקים את התערובת באופן שווה בין שתי תבניות תנור גדולות, על גבי נייר אפייה. מניחים על התערובת נייר אפייה נוסף ובעזרת מערוך משטחים את התערובת למשטח דק מאוד ואחיד. 4 מסירים את הנייר העליון. אופים בחום של 170 מעלות 10 דקות. מוציאים מהתנור, מניחים שוב את הנייר העליון ומהדקים שוב בעזרת מערוך. מניחים למשטח להתקרר לחלוטין ושוברים לפיסות קטנות. שומרים בכלי אטום. * אם המערוך גדול מדי ולא מתאים לרידוד בתבנית אפשר להשתמש בצנצנת גדולה או להשתמש בתבנית כשהיא הפוכה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. |