1 מחממים את התנור ל160 מעלות. 2. מניחים דבש, מייפל, חמאה ומלח במחבת קטנה ומבשלים יחד עד שהתערובת הומוגנית. 3. בינתיים מערבבים יחד את שאר המצרכים בקערה גדולה. שופכים מעל את תערובת המייפל החמה ומערבבים עד שהכל מצופה בתערובת הדביקה. בהתחלה נראה שזה מעט מדי לכמות כזאת של גרנולה, אבל זה מספיק בהחלט. 4. מעבירים את הגרנולה לשתי תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה ואופים 18-20 דקות עד שמזהיב. מניחים לגרנולה להצטנן לחלוטין לפני שמעבירים לקופסא.
שומרים בכלי אטום כשלושה שבועות.