1 חולטים את הסלק הפרוש בחצי כוס מים רותחים וב-1/2 מכמות המירין, חומץ התפוחים והג'ינג'ר ומוסיפים 1/2 כפית סוכר. מניחים בצד לחצי שעה לספיגת הטעמים. 2. מערבבים את הסלמון עם שארית המירין, חומץ התפוחים וג'ינג'ר. 3. מתקנים תיבול עם המלח והפלפל הלבן ומניחים בצד לרבע שעה לספיגת הטעמים. 4. מכינים את הביצה העלומה.
סידור הצלחת: 1 על גבי צלחת עגולה לבנה מסדרים עיגול בקוטר 5-7 ס"מ של הסלמון. סביבו מניחים את פרוסות הסלק בעגול גם. 2. מניחים על גבי הסלמון את הביצה העלומה, בוזקים מעט גרגירי מלח אטנלטי ומגישים.