1 בקערה, מערבבים תפו״א, סלק, בצל, מלח וקמח תפו״א.
2 משאירים בצד כחצי שעה כדי שיגיר נוזלים. מסננים היטב ומערבבים עם הביצים.
3 מכינים מהתערובת לביבות ומטגנים על אש בינונית – חשוב מאד כדי שתפוחי האדמה יתבשלו מבפנים אבל לא יישרפו מבחוץ (זכרו שיש כאן הרבה עמילנים וסוכר, והלביבות מתקרמלות מהר).
4 אפשר גם לטגן מעט ולהכניס לתנור להשלמת אפייה.
* מכיוון שהלביבה דלה במלח, היא מושלמת לאכילה עם סוכר וקינמון, או שמנת חמוצה וקונפיטורה, או מסקרפונה ותפוח חמוץ אפוי וכד'.
* המתכון באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת "מתוקה".
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל מתכוני הלביבות