לביבות חלה מטוגנותנשארה חצי חלה משבת? אשריכם! קחו את החצי השני והפכו אותו לארוחת ערב מהירה שכל המשפחה תעוף עליה
צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מסירים מהחלה את כל ה"קשה" בעזרת סכין חדה. במתכון הזה משתמשים רק בחלק הלבן. 2 מרטיבים את החלה היטב מתחת לברז וסוחטים בזהירות כמה שיותר מהמים. 3 מעבירים את החלה הרטובה לקערה ומפוררים בעזרת הידיים לקבלת מעין גושים של בצק. 4 מוסיפים את הביצה, התבלינים והזיתים ומערבבים היטב. 5 מוסיפים את הגבינות ומערבבים שוב. אם המרקם נוזלי מדי מוסיפים כף או שתיים של קמח. אם אתם מצליחים להרים את העיסה בעזרת כף והיא לא נוזלת מהצדדים – זה המרקם הנכון. 6 מחממים מחבת עם שמן בגובה של כסנטימטר ומטגנים את הלביבות על אש בינונית משני הצדדים. זוללים חם או קר. ** אפשר כמובן לגוון עם גבינות אחרות לפי הטעם, או להפחית חלק מהתבלינים. לעוד סרטונים של מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית חפשו את BERKO MADE בפייסבוק או באינסטגרם בתיאבון! |