1 במחבת גדולה מטגנים את הבצל והגזר עד להזהבה קלה.
2 במחבת נפרדת מטגנים את הצנוברים והשום כ-4 דק'.
3 בקערה גדולה מערבבים את תכולת המחבתות, הבשר, האורז ועשבי התיבול ומתבלים במלח ופלפל.
4 מרוקנים את הקישואים והפלפלים ושומרים על המכסים.
5 ממלאים את הירקות אך לא דוחסים בכוח (האורז ממשיך להתבשל ולקבל נפח).
6 מסדרים בסיר את הירקות הממולאים בשכבה אחת.
7 ממלאים את הסיר במים חמים עד ל-3/4 מגובה הממולאים ומביאים לרתיחה.
8 מוסיפים מעט מלח, שמן, עגבניות, רסק והחומוסים ומנמיכים את האש. מבשלים כ-40 דק'.