1 מערבבים את הקישואים המגוררים ואת הכרישות עם גבינת הפרמזן, הביצה והחלמון הנוסף, קמח האורז, הפלפל והשום. מתבלים במלח לפי הטעם.
2 מניחים במקרר לשעה, מכוסה בניילון.
3 יוצקים שמן זית למחבת רחבה ומחממים. קורצים מהמסה לביבות בעזרת כף ומטגנים בשמן הזית. אם בא לכם, אתם מוזמנים לעטוף את הלביבות בקמח אורז לפני הטיגון, דבר שייצור קליפה יותר קרנצ'ית. אם לא בא לכם על קמח אורז, אתם יכולים להחליף בקמח תפוחי אדמה, ואז להכין ציפוי מפירורי לחם.
4 מגישים עם יוגורט ועם לימון.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!