1 חוצים את הכרישות לאורך ומנקים היטב במים זורמים. פורסים את חצאי הכרישה ואת הבצל הירוק לטבעות.
2 במחבת עם שמן זית מטגנים את הכרישה, תוך כדי ערבוב, במשך 3-4 דקות. מוסיפים מים רותחים וממשיכים לאדות עד שהכרישה רכה לגמרי (חשוב לשמור על אש נמוכה כי לכרישה יש נטייה להזהיב מהר מאוד). מתבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט ופטרוזיליה. שתי דקות לפני סוף הטיגון מוסיפים את הבצל הירוק.
3 מצננים היטב את הכרישה והבצל הירוק.
4 בקערה גדולה מערבבים עם הידיים עוף טחון, ביצים, פירורי לחם (או קמח מצה) ואת תערובת הכרישה, עד לקבלת תערובת הומוגנית.
5 מעבירים למקרר לחצי שעה.
6 מחממים שמן במחבת ויוצרים קציצות עם ידיים רטובות. מטגנים את הקציצות משני הצדדים עד הזהבה, מעבירים לנייר סופג ומגישים חם.
>> לעוד מתכונים עשירים בתבלינים