אוזני המן מלוחות מבצק פטנטאוזני המן ממזריות של רון יוחננוב, עם בצק פטנט שמכינים בלי התפחות ובלי לחכות, מילוי גבינות מפנק ומרקם סופר קריספי. טיפ קטן: אם אתם בונים עליהן למשלוח מנות כדאי שתכינו כמות כפולה, שיהיה גם לשימוש עצמי
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 23/02/21 07:02
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :לבצק:
למילוי גבינות:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים בקערה את כל המרכיבים ולשים עד שמתקבל בצק אחיד, רך ומבריק. אם צריך אפשר להוסיף מעט מים בהדרגה. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 3 מכסים את הבצק ומניחים על השיש למנוחה של 10 דקות. 4 מרדדים את הבצק על משטח העבודה. קורצים עיגולים, מברישים כל עיגול בביצה ומקשטים בשומשום או קצח. הופכים כך שציפוי השומשום/קצח יפנה למטה, ממלאים ומברישים את הדפנות בביצה, כדי לוודא שהבצק לא ייפתח באפייה. סוגרים למשולשים בצורת אזן המן. 5 אופים 25-30 דקות או עד הזהבה. אזני המן מלוחות מבצק פטנט | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |