1 פורסים את הבצלים לפרוסות דקיקות. מעבירים לקערה ומוסיפים חומץ בלסמי, סוכר ומלח. מערבבים במשך דקותיים את הבצל ואז מסננים. מכסים בניילון נצמד.
2 המיונז: מוציאים את החלמון מהביצים הקשות ומכניסים למג'ימיקס. מוסיפים חלמון טרי מהביצה הרביעית, כפית שטוחה של מלח שולחן ו-2 צנצנות אנשובי עם השמן שבצנצנת. מוסיפים את שמן הזית ומעבדים כ-7 דקות, עד לקבלת מרקם של מיונז בצבע צהוב כהה.
3 הסרדינים: מפלטים את הסרדינים, שוטפים היטב תוך שמירה על צורתם. שוטפים שוב את הסרדינים במי ברז, מסננים ומעבירים לקערה. סוחטים מעל הסרדינים מיץ מלימון שלם ומסננים מיד. מניחים את הסרדינים על נייר סופג ומספיגים גם מלמעלה.
4 לקערה לא עמוקה שופכים את כוס הקמח ומוסיפים מלח ופלפל שחור.
5 במחבת שטוחה מחממים 5 כפות שמן קנולה. כשהשמן רותח מנמיכים את הלהבה, טובלים את הסרדינים בקמח ומטגנים עד שהסרדין מוזהב קלות. מוציאים את הסרדינים מהמחבת ומניחים על נייר סופג. מכניסים לקופסה וסוגרים אותה.
6 חותכים את זיתי הקלמטה לרצועות דקות ושמים בקערה את עלי הכוסברה ועלי הטימין.
7 חותכים את קצוות הבאגטים ופורסים אותם לכל הרוחב. פותחים את הבאגטים כמעט עד הסוף. מורחים את מיונז האנשובי משני צדי הבאגט. מניחים על צד אחד סרדינים לאורך כל הבאגט. מוציאים חצי מכמות האנשובי מהצנצנת הנותרת ומסדרים על הבאגט. מפזרים חצי מכמות הבצל הסגול על ועליו חצי מכמות הזיתים. מוסיפים חופן נדיב של הכוסברה והטימין. סוגרים את הבאגט ומהדקים בלחיצות עדינות.
8 להגשה: בצלחת ליד הבאגט מקשטים בפרוסות עגבניות שרי וטבעות פלפל חריף אדום תאילנדי קטן.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים