1 מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 בסיר בינוני, מניחים את המים, חלב, חמאה ומלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את הקמח ומערבבים עם כף עץ עד שמתקבל בצק חלק ואחיד שלא נדבק לדפנות הסיר, כ-2 דקות.
3 מעבירים את הבצק לקערה נקייה ומניחים להתקרר כדקה.
4 מוסיפים את הביצים וטורפים היטב בין אחת לשנייה. מוסיפים את פתיתי הפרמזן והפלפל השחור ומערבבים היטב.
5 בעזרת שקית זילוף או כף, מזליפים לתבנית תלוליות בגודל כדורי פינג פונג ומשאירים ביניהן רווח של 5 ס"מ.
6 מפזרים מעל מעט מפתיתי הגבינה ואופים בתנור עד שהפחזניות תפוחות ושזופות, כ-25 דקות.
7 בעזרת סכין חדה, דוקרים כל פחזנית בתחתית כדי לאפשר לאדים לברוח.
8 מגישים את הפחזניות כמו שהן, חמות או בטמפרטורת החדר, או מכינים מהן כריכונים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!