1 קוצצים את כל הירקות לקוביות קטנות ואת עגבניות השרי לחצאים.
2 מחמים סיר (רצוי סוטאז', כמו של דגים, או סיר יציקה גדול אבל לא גבוה) ומתחילים בטיגון הבצל.
3 מוסיפים את השום, ואז את הגמבה והפלפל החריף. לאחר הזהבה קלה מוסיפים את העגבניות ועגבניות השרי וחצי כוס מים חמים.
4 מכסים, מבשלים על אש בינונית- גבוהה ונותנים לעגבניות להוציא נוזלים. לאחר בישול של 25 דקות פותחים את הסיר ומוסיפים את התבלינים ואת הרסק. אם יש הרבה נוזלים – נותנים להם קצת להצטמצם בסיר פתוח.
5 משקיעים את הנקניקיות בתחתית הסיר ומבשלים 10 דקות.
6 מוסיפים ביצים לפי מספר הסועדים. מבשלים עם כיסוי 5-7 דקות ומגישים.