1 מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח 40-45 דקות. מוציאים ממי הבישול ומניחים להצטנן לגמרי. אפשר להשתמש בתפוחי אדמה שבושלו יום-יומיים מראש. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בגודל 2 ס"מ בערך. 2. מחממים את השמן בסיר שטוח ורחב מעל להבה בינונית, זורקים פנימה את זרעי הכמון ואחרי דקה מוסיפים את הכרובית. מטגנים תוך ערבוב 2-3 דקות, מכסים את הסיר ומבשלים מעל להבה נמוכה כ-10 דקות. 3. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, הכורכום והכמון הטחון, הפלפל החריף, המלח והפלפל השחור. מערבבים בעדינות כדי שתפוחי האדמה לא יהפכו לעיסה, מכסים את סיר ומבשלים כ-5 דקות נוספות. 4. מערבבים את חומרי הרוטב, ומגישים ביחד.