המצרכים :
אופן ההכנה:1 מכינים ציר ירקות: מבשלים בליטר מים את עלי הסלרי השטופים, קלחי התירס המגולחים ועלי הדפנה למשך רבע שעה. 2 מטגנים בשמן זית במחבת רחבה את שורש הסלרי, הכרישה, גרגרי התירס והשום, עד הזהבה. 3 מוסיפים את האורז ומערבבים דקה. 4 מוסיפים את היין ומבשלים עד לצמצום. 5 מוסיפים כוס מהציר ומבשלים יחד תוך ערבוב עד שהנוזלים נספגים באורז. 6 מוסיפים בהדרגה עוד מהציר ומערבבים עד שהריזוטו רך. 7 מוסיפים תימין, פרמזן וחמאה, מתקנים תיבול ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! המתכון באדיבות שף אורן גולדווסר מפסטה פיורי |