אוכל
אוכל

קובנה לשבת

אחרי 50 שנה של ניסוי וטעימה - קבלו גרסה מרגשת ללחם התימני המסורתי שנאפה כל הלילה, בלי סמנה ועם שמן זית. שאפו גדול לגיל חובב, שהצליח להפוך את הקובנה לבריאה יותר מבלי לפגוע בטעם, וכל זה ב-5 מרכיבים

| בישול ב-5 מרכיבים, הוצאת מודן וקרפד | פורסם  07:19 
קובנה של גיל חובב (צילום: איתיאל ציון, בישול ב-5 מרכיבים, הוצאת מודן וקרפד)
צילום: איתיאל ציון, בישול ב-5 מרכיבים, הוצאת מודן וקרפד