1 מכינים ביצים קשות: מכניסים בעדינות את הביצים לסיר עם מים רותחים למשך 10 דקות. מסננים.
2 מערבבים בסיר את כל המרכיבים (חוץ מהביצים) ומביאים לרתיחה. מבשלים ברתיחה כדקה ומנמיכים מעט את האש לרתיחה עדינה. מוסיפים את הביצים, מכסים את הסיר ומבשלים כ-45 דקות. הנוזלים בסיר יצטמצמו ויהפכו לרוטב. שימו לב: אם רוצים דוגמת שיש (כמו בתמונה) לביצים, יש לגלגל אותן בעדינות על השיש כדי לסדוק אותן. אפשר גם להשאיר אותן שלמות - והתוצאה הסופית תהיה ביצים כמעט שחורות.
3 מסירים את הסיר מהאש ונותנים לביצים להתקרר ברוטב כחצי שעה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!