1 מקרצפים את קליפת תפוחי האדמה, שוטפים היטב ומנגבים במגבות נייר. 2. מגלגלים את תפוחי האדמה במלח, מניחים בתבנית מתכת שטוחה ואופים שעה ורבע בתנור שחומם ל-200 מעלות. אפשר גם לאפות במדורה. 3. חוצים את תפוחי האדמה לאורכם, חופרים החוצה את התוך הרך ומועכים באמצעות מזלג. 4. ממיסים במחבת את החמאה, ומאדים בה את הבצלים והסוכר עד שהבצלים מזהיבים. 5. מוסיפים את הבצלים, היוגורט ואבקת מרק הבצל לתוכן תפוחי האדמה המעוך ומערבבים. 6. ממלאים את חצאי תפוחי האדמה, מתקנים תיבול ומגישים.