1 מטגנים את הבצל כ-5 דקות או עד שהוא מזהיב. מוסיפים את התרד ומתבלים במעט מלח ופלפל.
2 מוסיפים את פלפל הצ'ילי ומערבבים מעט. שוברים את הביצים בעדינות מעל התרד. מפזרים מעל את העגבניות המיובשות, מניחים את המוצרלה ומפזרים מעט מלח על הביצים.
4 מבשלים על אש נמוכה עם מכסה סגור כ-3-5 דקות. אם רוצים שהביצים יהיו עשויות היטב - מוסיפים עוד 3 דקות לזמן הבישול. מגישים חם עם לחם טרי.
* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!