מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
שונות

שקשוקה תרד ומוצרלה

שקשוקה מהירה עם תרד, מוצרלה ועגבניות מיובשות במקום רוטב העגבניות הכבד, טעימה ומוכנה תוך 15 דקות

|mako אוכל| פורסם19:27
שקשוקה תרד ומוצרלה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 בצל גדול חתוך לפרוסות
  • כ-300-400 גרם תרד שטוף טרי (חופן גדול)
  • 1 פלפל צ'ילי חתוך לאורכו ללא גרעינים
  • 3 ביצים (תלוי בכמות האנשים)
  • 1 כף עגבניות מיובשות (לא חובה)
  • 1 כדור מוצרלה לחתוך לפרוסות
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל כ-5 דקות או עד שהוא מזהיב. מוסיפים את התרד ומתבלים במעט מלח ופלפל.

2מוסיפים את פלפל הצ'ילי ומערבבים מעט. שוברים את הביצים בעדינות מעל התרד. מפזרים מעל את העגבניות המיובשות, מניחים את המוצרלה ומפזרים מעט מלח על הביצים.

4מבשלים על אש נמוכה עם מכסה סגור כ-3-5 דקות. אם רוצים שהביצים יהיו עשויות היטב - מוסיפים עוד 3 דקות לזמן הבישול. מגישים חם עם לחם טרי.

* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il