1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מחממים מחבת גדולה וממיסים חמאה עם סוכר. מוסיפים את הבצל ומטגנים אותו עד שמתרכך. מוסיפים את תפוחי האדמה, מערבבים, מתבלים, ומשאירים על אש בינונית כעשר דקות עד שהם עשויים יפה יפה. מוסיפים את הקמח, מערבבים ומורידים מהאש.
3 טורפים את הביצים ומוסיפים יחד עם היוגורט לתערובת. מערבבים היטב, ומשטחים בתבנית פיירקס מאורכת או בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.
4 אופים כ-30 דקות.
* אפשר וכדאי להגיש עם שמנת חמוצה ובצל ירוק.
* לחובבי הפרווה: את החמאה אפשר להחליף במעט שמן קנולה, ואת היוגורט בשמנת צמחית 15%.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!