המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 להכנת הרוטב: מאדים בשמן זית עד הזהבה את המרכיבים בסדר הבא: בצל, פלפלים, עגבניות ושום. 2 מוסיפים מים עד כיסוי, מוסיפים את התבלינים ומבשלים כ-חצי שעה. 3 מוסיפים את ענפי התימין והפטרוזיליה הקצוצה. 4 מוסיפים ביצים בזהירות לרוטב החם, מוסיפים את הפלפל הקלוי הפרוס לרצועות, הבזיליקום והמוצרלה ומבשלים עד הכנתם. 5 מגישים לצד סלט ירקות קצוץ, טחינה ירוקה, לחם לבן וזיתים מבוקעים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|