1 מקפיצים את תערובת הפטריות על מחבת, עד שהנוזלים שמפרישות הפטריות מתאדים כמעט לגמרי. 2. מעבירים את הפטריות המוקפצות ביחד עם שאר המרכיבים לקערת מעבד מזון ומעבדים עד קבלת תערובת אחידה. 3. יוצרים מהתערובת כדורים בגודל כדור פלאפל ממוצע וטובלים כל כדור בנפרד בציפוי (כמו שטובלים שניצל לפני הטיגון) לפי הסדר הבא: קמח, ביצים ופירורי לחם. 4. מטגנים את הכדורים המצופים בשמן עמוק, עד שהם מזהיבים. מעבירים לצלחת שרופדה בנייר סופג ומגישים חם.