המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים כל ירק בנפרד (את גבעולי התרד ניתן לקצוץ ולבשל, את העלים ואת הכרישה חותכים ומבשלים בנפרד). 2 מרסקים את הקישואים ומכניסים לסיר עם מים רותחים. מבשלים כ-5 דקות. 3 מצננים את כל הירקות וסוחטים את הנוזלים. 4 מערבבים את המרכיבים יחד ועוטפים בפירורי לחם. 5 מחממים מחבת עם מעט שמן, צורבים את הקציצות משני הצדדים ומעבירים למגש עם נייר אפייה. 6 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 10 דקות. 7 מגישים חם. המתכון מטעם מכון אברהמסון לגמילה מסוכר וגלוטן. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |