1 מקלפים את התפוחים ומגרדים גס.
2 מערבבים יחד שאר המרכיבים ושמים במקרר לחצי שעה (כדאי אך לא הכרחי).
3 מחממים היטב את השמן. יוצרים לביבות מתערובת התפוחים ומטגנים בשמן החם משני הצדדים, עד שמשחים קלות.
4 ניתן גם לאפות את הלביבות במקום לטגן (זו לא אותה קרנצ'יות אבל פחות משמין): מחממים תנור לחום נמוך (160 מעלות). משטחים את הלביבות על נייר אפייה כשרווח ביניהן ואופים עד שהן משחימות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל מתכוני הלביבות
>> לספיישל המטוגנים של נבחרת מאסטר שף