המצרכים :
אופן ההכנה:1 מכינים את הפופקורן: מחממים מעט את השמן בסיר בינוני ומוסיפים את גרעיני התירס. מטלטלים את הסיר כך שהגרעינים יצופו היטב בשמן. מכסים במכסה ומשאירים חריץ קטן שיאפשר לאדים להשתחרר. מחממים על אש גבוהה עד שהגרעינים מתחילים להתבקע. מדי פעם מטלטלים שוב את הסיר, כדי למנוע מהפופקורן להישרף. כשקולות הפצפוץ נעשים רחוקים זה מזה, מסירים מהאש ומעבירים מיד לקערת הגשה. 2 מכינים את הציפוי: שמים בקערית את ממרח הלוטוס והשוקולד הלבן וממסים בזהירות במיקרוגל. מערבבים היטב עד שהשוקולד נטמע לחלוטין ומתקבלת תערובת נוזלית וחלקה. מוסיפים את המלח ומערבבים שוב. 3 יוצקים את הציפוי על גבי הפופקורן המוכן ומערבבים היטב כך שיצופה מכל צדדיו. 4 מעבירים את הפופקורן לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים בשכבה אחידה. מעבירים לקירור לכ-15 דקות, או עד שהציפוי מתקשה מעט. מגישים מיד. בקרו בבלוג של חן - מתוקים שלי |