1 את השזיפים, התאנים והמשמשים משטחים לשכבה דקה מאוד. 2. קוצצים את הפיסטוקים האגוזים וגרעיני הדלעת. 3. מחממים שתי כפות סוכר בחום נמוך (עושים קרמל) ומוספים את האגוזים הקצוצים. 4. קוצצים את התמרים ומערבבים עם הפיסטוקים. 5. מכינים את הבורגול. מאדים את הבורגול בכף השמן מוסיפים מלח ואת המים הרותחים מכסים את הסיר וממשיכים בישול בחום נמוך כ18 דקות. 6. מערבבים את הבורגול עם גרעיני הדלעת ומיץ תפוזים. 7. על מחצלת סושי מניחים את השזיפים וממלאים באגוזים. את התאנים ממלאים בבורגול ואת המשמש ממלאים בפיסטוק עם התמרים ויוצרים מכל סוג גליל. 8. את הגלילים נכניס למקרר לשעה, שלאחריה נוצא את הגלילים ונחתוך אותם לטבעות.