הס'מור (קיצור של Some More) הוא קינוח אמריקאי פופולרי הנאכל בדרך כלל בקומזיצים. המרכיבים המקוריים שלו כוללים ביסקוויטים אמריקאיים בשם graham crackers (שאפשר להשיג בארץ, אבל מאוד בקושי), שוקולד של הרשי'ז ומרשמלו צלוי במדורה. את הביסקוויטים נחליף בפתי בר ואת שוקולד הרשי נחליף בכל שוקולד מריר שאוהבים.
המתכון אוכזר לראשונה בשנת 1927 בחוברת של ה-Girls Scouts - תנועת הצופות האמריקאית, ומאז הוכן במיליוני קומזיצים ברחבי העולם.
המצרכים :
שוקולד מריר
פתי בר
מרשמלו
אופן ההכנה:
1 מניחים כמה קוביות (עדיף מחוברות) של שוקולד על פתי בר. מניחים בצד.
2 צולים מרשמלו (על שיפוד) באש פתוחה עד שהוא נחרך מבחוץ, אך לא נשרף.
3 מניחים את המרשמלו מעל השוקולד וסוגרים את הסנדוויץ' עם עוד פתי בר. מחכים כמה שניות עד שהשוקולד מתחיל להתרכך - ואוכלים מיד.