1 מניחים קמח, מלח, שמרים וסוכר בקערה ומערבבים יחד.
2 מוסיפים את המים בהדרגה, עד שמתקבלת מסת בצק אחידה ולא דביקה.
3 מכסים בבד, ומניחים בטמפרטורת החדר כ-30-40 דקות עד שהבצק תופח.
4 בקערה נוספת מערבבים את השמן והזעתר.
5 כשהבצק תפח, קורצים ממנו כדורים של 150 גרם. מרדדים כל כדור לעיגול (רצוי על נייר אפייה), ויוצרים גומות באמצעות האצבעות.
6 אופים את עיגולי הבצק בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 15 דקות.
7 מוציאים את הבצק מהתנור, מורחים בתערובת השמן ומגישים.
* ניתן להחליף את הזעתר בגבינה ערבית מגורדת.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!