רוטב עגבניות מושלםממרומי גילנו חשבנו שיש דברים שכבר לא ישתנו. רוטב עגבניות לפסטה היה אחד מהם, אבל אז נתקלנו במתכון הזה לרוטב עגבניות חלק חלק עם חמאה ואורגנו, בלי חתיכות אבל עם מלא טעם. אז כנראה שהכל יכול להשתנות, תמיד
צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד
|
המצרכים :ל-6 מנות פסטה:
אופן ההכנה:1 מקלפים את הבצל וחותכים ל-2. 2 מקלפים את השום וחורצים בו חריצים עם סכין. 3 בסיר קטן שמים את מחית העגבניות ומוסיפים פנימה את הבצל, השום, החמאה, המלח, הסוכר והאורגנו. רוטב עגבניות חלק ומושלם | צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד4 מבשלים על אש בינונית בלי מכסה כ8-10 דקות, מדי פעם מערבבים. 5 כשמתחילות בועות של רתיחה והחמאה נמסה לגמרי מעבירים לאש הכי קטנה ומכסים את הסיר כמעט עד הסוף (משאירים חריץ קטן לאדים). רוטב עגבניות | צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד6 מבשלים על אש קטנה 45 דקות. 7 לפני ההגשה מוציאים את הבצל והשום (אפשר גם להשאיר ולאכול אותם בתוך הרוטב). לעוד סרטונים של מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית חפשו את BERKO MADE בפייסבוק או באינסטגרם בתיאבון! |