1 ראשית, מחממים תנור ל180 מעלות.
חותכים את הבטטה והבצל לקוביות קטנות, קוצצים את השום, מעבירים לסיר על אש בינונית עם השמן קוקוס ומבשלים עד שהבטטה מתרככת טיפטיפה ומזהיבה.
מעבירים לתבנית ופורסים את התכולה באופן שווה.
2 מוסיפים לקערה את כל שאר המצרכים, וטורפים היטב !
מעבירים את תכולת הקערה אל התבנית ומעט מטלטלים את התבנית מצד לצד על מנת שתכולת הקערה תגיע עד למטה.
חותכים את הגבינה הבולגרית לקוביות ומטביעים בחלק העליון של התערובת.
3 מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות, למשך 40 דק.
4 לאחר 40 דק , נכסה את התבנית עם נייר אלומיניום ונעביר לתוכנית טורבו למשך 20 דק .
5 לאחר 20 דק, בדקו כי כל המרכיבים מוכנים (בעזרת קיסם/שיפוד עץ) .
אם הקיסם/ עץ לא יוצא יבש, נשאיר את התבנית בתנור לעוד כ5 דק ונבדוק שוב (לא יותר מידי על מנת שהפשטידה לא תתיבש !!)
ואם מוכן - הוציא מהתנור, תנו לפשטידה כמה דק להתקרר ותתענגו על כל ביס (:
או כמוני... תאלצו להמתין לערב ואז תתנפלו על הפשטידה !!
פשטידה טעימה בטירוף!
קלה להכנה, משביעה ומלאה דברים טובים !
שיהיה לכולם יום שמח ופורח !