1 חותכים את העגבניות לקוביות, מחממים שמן זית במחבת ומבשלים על אש נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך.
2 מתבלים במלח, פלפל ופפריקה מתוקה.
3 מוסיפים את הבזיליקום והשום ומבשלים כמה דקות נוספות.
4 מעבירים לתבנית פיירקס מאורכת ושטוחה.
5 יוצרים שש גומות ושוברים לתוך כל גומה ביצה אחת.
6 עוטפים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-15 דקות.
7 מגישים בתבנית ומקשטים בכמה עלי בזיליקום טריים. להגיש לצד לחם טרי.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים