1 מבשלים את תפוחי האדמה על קליפתם עד שהם רכים כמעט לגמרי. שוטפים במים קרים וחותכים לקוביות בגודל ביס. את הבצל הסגול חותכים לשמיניות (חצי לאורך, כל חצי לחצי, כל רבע לעוד חצי).
2 מערבבים את כל רכיבי המרינדה.
3 מניחים את התפודים, הבצל והשום בתבנית ומוסיפים כמות נדיבה מהמרינדה. מערבבים הכל בידיים כדי לוודא שכל המרכיבים מצופים בשמן המתובל.
4 מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות במצב גריל בחלק האמצעי/תחתון של התנור, ואופים עד שהכל משחים ופריך (בין 20 ל-30 דקות, אבל כדאי לבדוק שלא נשרף).
5 מוציאים מהתנור, ממליחים עוד קצת, ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!