1 מקלפים את הבטטות ותפוח האדמה, מגררים בפומפייה וסוחטים. את השום מקלפים וקוצצים לפרוסות ואת הבצל לרצועות.
2 קוצצים את כול הירק ושמים בקערה גדולה.
3 מחממים מעט שמן במחבת, מטגנים את הבצל, מוסיפים את השום ומטגנים עד להזהבה.
4 מעבירים את הבצל והשום לקערה עם הירק הקצוץ.
5 מחממים את המחבת שוב, מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הבטטה ותפוחי האדמה (קודם מוודאים שהם סחוטים טוב מנוזלים). כשהם משנים את הצבע ונהיים מבושלים חלקית מוסיפים גם אותם לקערה. מערבבים טוב טוב, מתבלים במלח ופלפל וטועמים.
6 מוסיפים את הביצים ומערבבים. מוסיפים לאט לאט את הקמח, ומערבבים היטב. התערובת צריכה להיות סמיכה וצהובה.
7 מחממים שוב את המחבת, יוצקים מעט שמן ו"מוזגים" פנימה לביבות קטנות בעזרת כף. כשהלביבות מזהיבות הופכים אותן, וכשגם הצד השני מזהיב מוציאים לנייר סופג.
8 מערבבים את היוגורט עם הבצל הירוק ומגישים הכל ביחד.
>> לכל מתכוני הלביבות