המצרכים :
לרוטב:
לטיגון:
אופן ההכנה:1 מערבבים את הגבינה עם מחית תפוחי האדמה וכף קמח. 2. יוצרים כדורים בינוניים ומצפים אותם בקמח. 3. מטגנים את הכדורים בשמן עמוק עד לקבלת צבע חום זהוב. 4. הכנת הרוטב: מטגנים במחבת את הבצל עד שהוא הופך שקוף. מתבלים בכורכום ומוסיפים את הפלפלים הירוקים. 5. מוסיפים את העגבניות ומטגנים היטב. 6. מוסיפים את החלב לתערובת ומביאים לרתיחה. מערבבים מפעם לפעם. 7. לאחר בישול של 5-7 דקות מוסיפים את הכדורים ומביאים שוב לרתיחה למשך שתי דקות. מתכון להכנת גבינת פניר הודית |