1 במחבת רחבה מטגנים עם כף שמן את הבצל כ-5 דקות, עד שהוא הופך שקוף.
2 מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ-5-8 דקות עד שהן שזופות. מוסיפים את השום, מערבבים, מתבלים במלח ופלפל ומעבירים למסננת. משאירים אותן כ-15 דקות עד שיגירו את נוזליהן.
3 טורפים את הביצים בקערה, מוסיפים להן את הטופו, מערבבים ומוסיפים את תערובת הפטריות ואת פירורי הלחם. במידה והתערובת יבשה מדי מוסיפים עוד ביצה אחת.
4 מחממים מחבת עם מעט שמן, מניחים עליה רינג ממתכת ויוצקים לתוכו חלק מהתערובת (בגודל ההמבורגר שתרצו). מוציאים את הרינג ומטגנים כ-3 דקות מכל צד. במידה ואין לכם רינג, יוצרים קציצות בגודל של המבורגר בעזרת ידיים מעט רטובות, משטחים אותן מעט ומטגנים כ-3 דקות מכל צד.
5 מגישים בתוך לחמנייה, עם ירקות ורטבים.
*המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!