1 מורידים את העלים החיצוניים של הכרוב, שוטפים אותו וחותכים לחתיכות גסות.
2 מקלפים את הגזרים ופורסים דק.
עוד מתכונים ב-10 דקות
3 שוטפים את השום וחותכים לחתיכות גסות (אפשר להשאיר עם הקליפה).
4 שוטפים את הסלרי וחותכים אותו לחתיכות בינוניות.
5 שוטפים את הפלפל החריף ופורסים (עם הגרעינים).
חמוצים כרוב כבוש | צילום:
אינה שנדר, mako אוכל
6 מניחים הכל בקערה הכי גדולה שיש לכם, מוסיפים את מיץ הלימון, השמן והחומץ. מערבבים את המים החמים עם המלח הגס ומוזגים לקערה.
7 לשים את הירקות עם הנוזלים (מומלץ לעשות זאת עם כפפות חד פעמיות).
8 מעבירים את הירקות לצנצנת נקייה, ומוסיפים את הנוזלים שנותרו בקערה הגדולה כך שיכסו את הירקות.
9 משאירים את הצנצנת בחוץ למשך לילה ובבוקר מעבירים למקרר. ממתינים 3-4 ימים, וזוללים.
משתזפים בשמש | צילום:
אינה שנדר, mako אוכל
המתכון פורסם לראשונה ב-2018