כרוב כבוש ביתיחתיכות של כרוב, גזר וסלרי פריכים: המתכון הזה לכרוב כבוש חרפרף וטעים הולך לסגור לכם הרבה פינות - הוא מושלם לנשנוש לצד כל מנה ואידיאלי לליווי המשקה של הערב, אבל אם אתם כמונו - אתם תזללו אותו ישר מהצנצנת![]()
צילום: אינה שנדר, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מורידים את העלים החיצוניים של הכרוב, שוטפים אותו וחותכים לחתיכות גסות. 2 מקלפים את הגזרים ופורסים דק. 3 שוטפים את השום וחותכים לחתיכות גסות (אפשר להשאיר עם הקליפה). 4 שוטפים את הסלרי וחותכים אותו לחתיכות בינוניות. 5 שוטפים את הפלפל החריף ופורסים (עם הגרעינים). ![]() 6 מניחים הכל בקערה הכי גדולה שיש לכם, מוסיפים את מיץ הלימון, השמן והחומץ. מערבבים את המים החמים עם המלח הגס ומוזגים לקערה. 7 לשים את הירקות עם הנוזלים (מומלץ לעשות זאת עם כפפות חד פעמיות). 8 מעבירים את הירקות לצנצנת נקייה, ומוסיפים את הנוזלים שנותרו בקערה הגדולה כך שיכסו את הירקות. 9 משאירים את הצנצנת בחוץ למשך לילה ובבוקר מעבירים למקרר. ממתינים 3-4 ימים, וזוללים. ![]() המתכון פורסם לראשונה ב-2018
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|