1 מגרדים לאורך על פומפייה את הגזר, תפוחי האדמה והבצל וסוחטים מנוזלים.
2 בקערה עמוקה מערבבים את הגזר, תפוח האדמה והבצל עם הקמח, הביצים והמלח.
3 מחממים שמן במחבת רחבה לחום בינוני, מניחים ככפית מהתערובת על המחבת ומשטחים את הלביבה בעזרת הכפית.
4 מטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
5 להגשה: מסדרים את הלביבות על צלחת, את פרוסות הצנונית בין הלביבות, מניחים נגיעות מהשמנת החמוצה מעל הלביבות ומפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל מתכוני הלביבות