1 מבשלים את אטריות הביצים בסיר עם מים רותחים במשך 3 דקות ומסננים. האטריות צריכות להיות כמעט רכות לחלוטין.
2 מניחים בקערה את רצועות העוף, מוסיפים את הביצה והקורנפלור, מערבבים היטב ומשהים במשך 5 דקות. מבשלים את רצועות העוף במים רותחים במשך 3 דקות ומניחים בצד. הפעולה מלבינה את העוף, מרככת אותו ומכינה אותו להקפצה, אך אינה הכרחית.
3 מערבבים את תערובת הטמפורה, טובלים בה את קוביות החצילים ומטגנים אותן. לחלופין – אפשר לקמח את קוביות החצילים בקורנפלור ולטגנן.
4 מחממים ווק על אש גדולה, מוזגים מעט שמן סויה ומוסיפים מיד את הבצל, שיני השום והפלפל. מקפיצים עד השחמה קלה, מוסיפים את העוף, האטריות, החציל ואת כל מרכיבי רוטב המוניקה-סצ'ואן למעט הסוכר. מקפיצים כ-1-½1 דקות, מוסיפים את הסוכר ומקפיצים במשך דקה נוספת.
5 מעבירים לצלחת עמוקה ומקשטים בבצל ירוק.
>> כל הכללים למוקפץ המושלם
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מסעדת אסיה מוניקה, הרקון 2 מתחם שרונים הוד השרון, טל' 09-7465353