1 קוצצים את הבצל, מטגנים עם מעט שמן זית עד לשקיפות ומניחים בצד עד להצטננות.
2 מערבבים את שאר המרכיבים ביחד עד לקבלת עיסה אחידה.
3 צרים קציצות בגודל של כדור פינג-פונג.
3 אופים בתנור בחום בינוני כרבע שעה.
4 לרוטב: בסיר על אש נמוכה מערבבים את כל המרכיבים וטוחנים באמצעות בלנדר ידני.
5 בצלחת עמוקה יוצקים רוטב, מסדרים מעליו ארבע קציצות יפות ומניחים עלה בזיליקום מעל.
המתכון באדיבות מסעדת אונו, ויצמן 2, תל אביב
הכנתם? ספרו לנו איך יצא