המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 חותכים את הקישואים לאורכם, מוציאים את תוכנם בכפית (או כפית פריזיאן, אם יש) ומניחים את התוכן בצד. 2 מטגנים את הבצל בכף שמן עד להזהבה. מוסיפים למחבת את הפטריות והתוכן של הקישואים שהוצאנו ומטגנים כמה דקות עד לריכוך. 3 מערבבים את התערובת שבמחבת עם הגבינה, פירורי הלחם, השום הכתוש והפלפל השחור וממלאים את הקישואים (אני אוהבת שיש קצת גבעה של המילוי). 4 מפזרים פרמזן ואופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות בתכנית גריל כ-30 דקות, או עד שהגבינה מתחילה להזהיב. נטע בירן היא דיאטנית במועדון הולמס פלייס גבעתיים הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |