1 מערבבים בקערה גדולה את שיבולת השועל עם השומשום, הקוקוס והקינמון.
2 מערבבים בקערית קטנה את המים עם השמן והסילאן ומוזגים לתוך הקערה. מערבבים היטב את כל המרכיבים.
3 מחממים תנור לחום נמוך (160 מעלות), ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. משטחים את התערובת על התבנית ואופים במשך כ-30 דקות עד שהיא משחימה. מערבבים מדי פעם. מצננים.
4 בינתיים שוטפים ומייבשים את הקערה (או מלכלכים עוד אחת), ומערבבים בתוכה את מרכיבי התערובת השנייה. כשהתערובת הראשונה מצטננת, מערבבים את שתי התערובות יחד. שומרים בצנצנת אטומה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!