המצרכים (2 מנות):לתפוחי אדמה מוקרמים:
לסלט:
אופן ההכנה:1 חותכים את הפטריות לרבעים ומסדרים בתחתית תבנית חסינת אש בגודל כ-15x20 ס"מ. 2 מבשלים בסיר עם מים רותחים את תפוחי האדמה בקליפתם עד להתרככות (כ-20 דקות). מצננים את תפוחי האדמה ומקלפים. פורסים לפרוסות ומסדרים בתבנית מעל הפטריות, כך שיחפפו אחת את השנייה. 3 שופכים את השמנת המתוקה על תפוחי האדמה ומתבלים במלח ופלפל. 4 מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות לכ-30 דקות, או עד שתפוחי האדמה מקבלים צבע זהוב שחום. 5 לסלט: פורסים את הגזר, המלפפון וגבעול הסלרי לעיגולים דקים. את הסלק והקולרבי חותכים בצורת מקלות. 6 מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל ומגישים. * אפשר להוסיף בצל קצוץ, לחובבים. נטע בירן היא התזונאית של רשת הולמס פלייס הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |