לביבות בצל הודיותהלביבות הפריכות והטעימות האלה הן השיא של כל ארוחה במסעדה הודית. מכינים בצ'יק בלילה עם קמח חומוס, מים, שום, ג'ינג'ר ותבלינים, מטגנים וזוללים. אפילו לא חייבים מטבל, עד כדי כך הן טובות החתיכות האלה
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :ל-20 לביבות:
אופן ההכנה:1 פורסים את הבצלים לרצועות דקות. 2 מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד מהבצלים עד לקבלת למחית דביקה. 3 מוסיפים לקערת הבלילה את הבצלים ומערבבים היטב, ממש לשים בידיים עד לקבלת תערובת אחידה. 4 יוצרים לביבות בגודל כדור פינג פונג פחוס. 5 מחממים שמן במחבת (השמן צריך להיות גבוה), ורק כשהשמן חם מאוד מטגנים את הלביבות כ-2 דקות מכל צד עד שהן משחימות. 6 מגישים חם עם פלחי לימון או ליים בצד. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |