1 מחממים תנור ל-200 מעלות על מצב גריל.
2 מגררים לקערה את העגבנייה והגבינה.
3 קוצצים את הבצל, השום והבזיליקום דק מאוד ומערבבים לתוך הקערה יחד עם רסק העגבניות והתבלינים.
4 מסדרים שתי טורטיות על תבנית גדולה, מחלקים את המלית בין שתיהן ומשטחים עד שהטורטיות מכוסות כמעט לגמרי. משאירים 1 ס"מ חשוף בשוליים.
5 מכסים בשתי טורטיות נוספות ובוזקים מעט דבש מהול במים.
6 מכניסים לתנור ל-3-4 דקות, עד שהגבינה נמסה.
7 מגישים מיד. חוזרים על הפעולה שוב, כמה שרוצים.