מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
שונות

לביבות ריקוטה ותירס

לביבות טעימות שמתקתקים ברבע שעה ואוכלים בכיף

|mako אוכל| פורסם18:03
לביבות תירס וריקוטה (צילום: כפיר חרבי, mako אוכל)
צילום: כפיר חרבי, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 500 גרם גבינת ריקוטה
  • 2 כפות פרמזן, מגוררת דק
  • כף וחצי קמח
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 ביצה
  • 1 כוס גרעיני תירס מקלח טרי
  • מעט שמן זית, לטיגון

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל החומרים.

2מחממים מחבת טובה עם מעט שמן זית, מניחים כף לא סימטרית מהבלילה ומשטחים טיפה.

3מטגנים כשתי דקות מכל צד, או עד שמקבלים גוון שזוף. מגישים חם.

>> לכל מתכוני הלביבות

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

המתכון באדיבות שף אורן גולדווסר מפסטה פיורי

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il