סלט בורגול ופטריותסלט שהוא ארוחה שלמה - טעימה, בריאה ומשביעה. חצי שעה והוא על השולחן
| מסעדת משק ברזילי
| פורסם 06/05/13 11:21
צילום: דניאל לילה, מסעדת משק ברזילי
|
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מכינים את הרוטב: מערבבים טוב את כל מרכיבי הרוטב ומוסיפים שמן זית. מניחים לרוטב לעמוד על השיש בזמן שמכינים את הסלט. 2 מכינים את הבורגול: משרים את הבורגול במים רותחים ל-5 דקות או במים קרים ל-20 דקות ומכסים. 3 מסננים את המים ומוסיפים את שמן הזית, כדי לעצור את תהליך הבישול. מעבירים לקערה ומצננים. 4 מרכיבים את הסלט: מוסיפים לקערת הבורגול את הפטריות, העלים והעגבניות. שופכים את רוטב, מערבבים ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
* לאתר של משק ברזילי
>> בואו להירשם לסדנת בישול לשבועות בהנחיית מיטב השפים - ללא תשלום! >> לכל המתכונים לשבועות
|