המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בינוניות. מבשלים במי מלח כחצי שעה, עד שהם מתרככים. מקררים מעט ומועכים לפירה. נשיקות תפוחי אדמה. הזילוף | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכללבלוג של שרית - מיס פטל 3 מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה. מוסיפים את הביצה, המלח והפלפל ומערבבים עד לאיחוד. 4 מכניסים את התערובת לשק זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים תלוליות על תבנית מרופדת בניייר אפייה. מכניסים לתנור ואופים עד שמזהיב מעט, כ-20 דקות. |