1 מרתיחים את העדשים (כל צבע לחוד).
2 טוחנים את העדשים האדומות.
3 מוסיפים בצל מטוגן ואת העדשים השחורות.
4 מוסיפים את הכוסברה והכמון, מתבלים במלח ופלפל.
5 עושים לביבות מהתערובת ומכניסים לתנור (180 מעלות) למשך חצי שעה.
6 מכינים ריבת בצל: ממיסים את החמאה במחבת ומבשלים את הבצל עם הסוכר במשך 40 דקות על אש נמוכה.
7 מכינים ריבת שום: ממיסים את החמאה במחבת ומבשלים את שיני השום עם הדבש במשך 40 דקות על אש נמוכה.
8 מגישים לצד הלביבות. בתיאבון.