1 מבשלים את תפוחי האדמה בלי קליפה עד שהם רכים, ומסננים היטב מנוזלים.
2 מעבירים לקערה ומועכים לפירה גס.
3 מטגנים את הבצל בכפית שמן עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הפטריות ומטגנים ביחד שתי דקות.
4 מערבבים את כל המצרכים, ואם צריך מוסיפים עוד כף קמח. טועמים ומוסיפים תבלינים אם חסר.
5 ממלאים תבניות מאפינס מסיליקון בתערובת ואופים כ-30 דקות, או עד שהחלק העליון משחים.
6 מוציאים מהתבנית רק אחרי שהמאפינס מתקררים לגמרי.
>> כל הדרכים לשדרג פירה