המצרכים (8 מנות):לגנאש:
לפנקייק:
אופן ההכנה:1 מתחילים עם הכנת הגנאש על מנת שיספיק להתקרר עד שתסיימו להכין את הפנקייקים. שופכים את השוקולד צ'יפס לתוך קערה. בסיר קטן מביאים את השמנת לרתיחה (מערבבים מדי פעם).
2 מוזגים את השמנת החמה על השוקולד צ'יפס ומניחים בצד, בלי לערבב. לאחר 5 דקות טורפים היטב את השוקולד והשמנת עד שנוצר גנאש חלק לגמרי. לא למזוג את הגנאש על הפנקייקים לפני שהוא מגיע לטמפרטורת החדר.
3 מכינים את הפנקייק: טורפים היטב ביצה וסוכר בקערה בינונית עד שנוצרת תערובת קרמית. מוסיפים פנימה את החלב והשמן ומערבבים עד שייטמעו היטב.
4 מערבבים את החומרים היבשים בקערה ומאחדים בעדינות עם הבלילה רטובה, בלי לערבב יותר מדי. מקפלים פנימה בעדינות את השוקולד צ'יפס.
5 מחממים מחבת על אש בינונית ומשמנים במעט שמן חמניות או חמאה. שופכים את הבלילה למחבת, כ-1/4 כוס תערובת לכל פנקייק. מטגנים עד שנוצרות בועות על הצד העליון, זה לוקח כדקה. הופכים את הפנקייק ומטגנים כדקה נוספת.
6 מסדרים את הפנקייקים על צלחת ושופכים מעל את הגנאש. ממתינים 3-2 דקות עד שהגנאש יתייצב מעט, מפזרים פטל מעל ומגישים מיד.
למתכון המקורי בבלוג Give Recipe
>> הנה מדריך עם הטיפים הכי חשובים להכנת פנקייק מוצלח >> מתכון לפופקורן עם דבש שימתיק לכם את היום
|