1 מחממים סיר עם תחתית כבדה, על אש בינונית. מוסיפים 2 כפות משמן הזית, את הבצלים ומעט מלח ופלפל. מכסים ונותנים לבצלים להגיר נוזלים במשך 12-15 דקות, עד שהם רכים. מערבבים מדי פעם.
2 כשהבצלים רכים, מסירים את מכסה הסיר ומגבירים מעט את הלהבה.
3 מוסיפים לסיר את התבלינים, הנענע ושארית שמן הזית.
4 מערבבים פנימה לסיר את הקמח, מבשלים במשך 3-4 דקות ומערבבים תכופות.
5 מוסיפים לסיר בהדרגה את הציר תוך כדי ערבוב מהיר, כדי למנוע היווצרות גושים.
6 מוסיפים לסיר את מקל הקינמון, מכסים חלקים ומבשלים ברתיחה עדינה 30-40 דקות.
7 מערבבים פנימה לסיר את מיץ הלימון והסוכר. טועמים ומתקנים תיבול, אם צריך. מוציאים את מקל הקינמון. מגישים חם עם פטרוזיליה קצוצה למעלה.